Søndag inklusiv gratis kogebog

Ugens udgave af Ugebladet Søndag, har en dejlig ekstragave med. En kogebog af forfatterene til Suveræne Succeser – greatest hits med ekstranumre, Flere suveræne salater og brilliante buffeter og flere andre.

Det er uddrag af førstnævnte, der er med Søndag i denne uge. Før har der været uddrag af Suverænt nemt, som jeg også fik med søndag. I sommer købte jeg Suveræne Salater og Brilliante Buffeter til den nette sum af 99,- kr. bare fordi der er kommet en opdateret udgave. Jeg kan sagtens “nøjes med” originalen.

Det er nogle geniale opskrifter, hvilket deres success også fortælle om, så vil du have en i mindre udgave og prøve nogen af de dejlige opskrifter, så skynd dig hen efter din kopi af Søndag nu. Jeg skal nok skrive, når jeg prøver nogen af opskrifterne. Hvilket minder mig om, at det jo må være på høje tid.