At møde en gammel ven

Det at møde nogen man kender, er noget mange mennesker tager selvfølgeligt, ligesom at støde på nogen fra “gamle dage”. Efter min tid på Lolland-Falster, er jeg simpelthen SÅ glad, hver gang jeg møder nogen i byen jeg kender. Det kan være på Apoteket, Irma eller hvor som helst, og det sker ikke så sjældent efter jeg er flyttet tilbage. Selvom det nu er nogle år siden, jeg flyttede tilbage, så er glæden stadig intakt. Det var faktisk ret deprimerende aldrig nogensinde at møde nogen man kendte, og vide, at chancen for det var stort set lig nul. Ligesom den viden man havde om, at der ikke var nogen i umiddelbar nærhed, som havde kendt en længere end “5 minutter”.

Her kender jeg rigtig mange mennesker, og selvom jeg måske ikke ser dem alle sådan helt privat, så er de rundt om mig, og jeg støder på rigtig mange, fra min nutid og min fortid og føler mig ikke fuldstændig hægtet af. Derfor blev jeg da også helt vildt glad, da jeg forleden stødte på en gammel ven og overbo, som jeg ikke har set siden 1997, da jeg flyttede fra Skovshoved. For det ikke skal være løgn, så “gør han det i” noget hesterelateret nu. Sjovt! Han er ude og rejse i øjeblikket, men når han kommer hjem skal vi mødes og fortælle om alt det, der nødvendigvis er sket siden dengang.