Ud af tågerne


Det sidste glimt af morgensolen, inden det hele gik op i skyer og regn

Dagen igår var travl. Det er mandage ofte, mange steder og således også i stalden og på banen. Ofte skal der arbejdes heste og op til et storløb er der ofte græsgalops. Som jeg har skrevet om før, så er det noget af det, jeg absolut elsker. Også at fotografere, men det er desværre dels en sjælden fornøjelse, og når muligheden forelægger er det ofte i stik modlys. Så faktisk skal være helst være en smule overskyet. I går var det så for overskyet – det er ikke let. Det var voldsomt overskyet, og det småregnede og storregnede indimellem, så fotos fra i går er noget af en “grumset” affære. Men de er der, og som altid nød jeg galops.

Udover at være på banen, var der selvsagt travlhed i stalden også, for med 3 hold heste, der skulle arbejdes, var der lige så mange, der skulle vaskes og ordnes når de kom tilbage, udover at de skulle gøres klar inden. Jeg behøver vist ikke at sige, at der var rigeligt at se til. Det var nu hyggeligt, som altid, men jeg var træt da jeg kom hjem. Ikke mindst fordi jeg døjer med smerter i øjeblikket. Også derfor jeg ikke fik postet noget som helst i går. Jeg faldt i søvn. Og her i dag har jeg sovet til omkring middag. Helt mast!


Iben Hjort Buskop på Percussionist (IRE) og Nicolaj Stott på Majestic Eleven


Susie Glennie på William Tell og Nicolaj Stott på Bye Bye Bandit