Øh….søgeresultat!

Som mange andre undre jeg mig nogengange over søgeresultater, der er i min “Stats”, og som folk har brugt for at komme herind. Vedkommende har nok villet noget andet vil jeg tro, for jeg mindes aldrig at have skrevet noget særligt om handicappede. Derimod har jeg jo fornyeligt været i Helsingør, og det må være det, der bringer denne frem:

Der fødes mange handicappede i Helsingør

2 thoughts on “Øh….søgeresultat!

  1. Ja, det kan være underholdende (vanedannende) at kikke på hvilke søgninger der gav klik. Når en søgning ikke giver nogle relevant resultater, bliver søgeresultaterne sat sammen af sider med spredte nøgleord i retning af det søgte. Og du har jo både skrevet om Helsingør og handicappede der er “født anderledes”.

    Mit indtryk er at nogle søgere sidder og keder sig, og nysgerrigheds-klikker på næsten hvad som helst der dukker op. F.eks. har jeg fået et klik fra søgningen “Må jeg være sammen med drenge alene som 12-årig ?”

    • Ja det er lidt sjovt, at kigge de der søgninger. Dit eksempel er godt nok noget anderledes, og det kan jeg nu ikke få til at passe ind 🙂

Der er lukket for kommentarer.