Bekymring

Normalt er jeg jo optimist, og forsøger at se det positive. Men når min søde lille mis på 17 skal til dyrlægen og udkommet er usikkert, så har jeg godt nok svært ved at “holde facaden”. Selvom man ved, det når dertil, er det altså ikke sjovt. Men nu må vi se, hvad den gode dyredoktor siger i morgen.

Jeg har fået gjort lidt rent i dag og handlet lidt, og ellers har jeg prøvet at slappe af, men ikke været på toppen hverken på den ene eller den anden led. Viden er som regel bedre end uvished. Jeg skal lade jer vide, når vi har været afsted.

2 thoughts on “Bekymring

  1. Jeg håber det går godt med Garbo. Det er aldrig sjovt at skulle til dyrlægen med en så gammel kat. Jeg gruer også hver gang jeg skal afsted med Katten på 15.

    • Tusind tak. Sætter stor pris på din opbakning. Man er godt nok sårbar i den situation, men det gik da efter omstændighederne okay, men som skrevet, så skal vi have resultat af prøverne. Ja med en kat på 15 står du det samme sted.

Der er lukket for kommentarer.