Så langt så godt og ros


Garbo med plaster på poten efter vi kom hjem i dag

Vi kom til Dyrlægen. Det var en kvindelige variant – Pia – i dag og hun var supersød også. De er i det hele taget så søde dernede på Skovshoved Dyreklinik. Far var jo sød og køre os, og vi fik vendt og drejet alle potentielle problemer. Der kan være flere ting i spil, og der er kun at tage prøver, og så må vi se. Knuden hun har er meget almindelig, og kan potentielt være cancer. Både en agressiv og ikke agressiv form. Men da hun stak i den for at tage en prøve, synes hun det også kunne ligne en lille infektion i kirtlen, men det udelukker ikke canceren. Derudover, har hun muligvis enten nyrer- , leverproblemer og måske sukkersyge, udover, at hun også kan have forhøjet stofskifte. Hun har også en lille forandring i sit ene øje, som også ses ofte med alderen. Det kan også være en form for aldersbetinget cancer. Så det hele handler om alder, men vi ved intet sikkert før prøverne kommer tilbage. Hun tog to glas blod fra hende, og laver en geatrisk profil, og så får vi syn for sagen. Det meste skulle kunne klares medicinsk eller fodermæssigt. Det springende punkt er knuden. Men lad os nu se.

Til gengæld fik jeg ROS for min helt usædvanligt flotte og velopdragne kat på 17½. Hun havde aldrig set så flot en kat i den alder, og hvis jeg ikke havde passet godt på hende, så havde hun ikke set sådan ud. Det er jeg jo helt vildt glad for 🙂 Jeg får svar enten i morgen og senest mandag, og selvfølgelig skal jeg holde jer opdateret. Garbo fik lidt mad ovenpå strabadserne (hun havde fået begrænset morgenmad), og jeg vil have popkorn og se en film.

12 thoughts on “Så langt så godt og ros

 1. Hahaha, Hvor tosset har man lige lov at være? Jeg havde netop siddet og beundret Garbo’s fine plaster på poten, inden jeg skrev, og så stiller jeg det spørgsmål 🙂

  Hvis du husker det, må du gerne spørge dyrlægen, hvorfor man mon tager blodprøver i halsen. Det skete på Landbohøjskolen, så jeg har en mistanke om, at de studerende har skullet øve sig. Det plager mig ind imellem, for hun fik det skidt lige efter prøven.

  • Hej

   Jeg talte med dyrlægepigen i går, og hun kunne umiddelbart ikke finde andre grunde end, hvis urolig, så sidder der en stor åre i halsen, som er nem at lokalisere, og det måske har været lettere at komme til. For som vi er opmærksomme på, så tager man netop normalt blodprøven i poten. Ellers skal det simpelthen have været for studerende, skulle øve sig?

 2. Garbo holder sig fantastisk godt, hendes alder taget i betragtning.
  At hun drikker meget kan være nyre- og leverproblemer, men det kan man heldigvis holde i skak.
  Fik Garbo taget blodprøver i benet eller i halsen?
  Vores fik taget blodprøve i halsen, hvilket jeg syntes var meget mærkeligt, men jeg glemte at spørge, hvorfor den blev taget dér.

  Jeg håber inderligt, at Garbo’s prøver er fine 🙂

  • Hej Lone – Garbo fik taget blodprøve i benet, deraf den fine forbinding, hun har på på fotoet 🙂 Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor din mis fik tage blodprøve i halsen. Men jeg kan spørge en dyrlæge, jeg ser jævnligt i forbindelse med min tid i stalden. Hun er smådyrsdyrlæge. Som du kan se, så var blodprøverne faktisk fine. Tak for gode ønsker til min dejlige mis, det sætter jeg STOR pris på.

 3. Hvor godt at høre Deborah. Jeg håber at blodprøverne er fine. Min kat har jo forhøjet stofskifte, og det er der ingen problemer med. Hun skal bare ha’ en pille, og til kontrol hver 6. måned. Jeg håber dog at Garbo har fine blodprøver 🙂

  • Tak søde, det er nok for meget at forlange, at de er fine, for noget er der. Hun kunne høre, at hendes system kører for højt, og derudover drikker hun helt ekstremt meget. Så noget er der, men lad os se, hvor galt det går. Vi takker for alle gode ønsker og krydsede fingre!!

 4. Så først billedet.. Synes katten ser fin og sund ud.. Så så plaster, læste så teksten, jamen hun holder sig godt. Min gamle hunkat blev 20år!! Men hun blev også passet godt 😉 (måtte ikke komme ud og rende med drengene om natten…)

  • Garbo har været udemis engang, men hun har aldrig været ude om natten. Dengang hun gik ude, kom hun ind til aften og sov inde. Desuden gik hun aldrig ret langt væk, og kom altid når jeg kaldte. Hun ha altid været utroligt sød og nem, og er stadig :- Jeg håber bestemt også, hun kan blive 20 år!

 5. Nu er jeg ikke dyrelæge eller lign. men jeg synes altså også, at din kat ser fantastisk flot ud – og da især når man tænker på alderen. 🙂
  Jeg krydser fingre, det bedste jeg kan 🙂

  • Tusind tak for de pæne ord om Garbo. Hun er en vidunderlig lille mis, og jeg har altid selv syntes hun så godt ud for alderen også. Også tak for krydsede fingre. Det sætter vi pris på.

Der er lukket for kommentarer.