Ved du hvem du er?

Jeg har ofte set udsendelserne i den engelske udgave og har også skrevet om dem. Nu er de i en rigtig fin dansk variant. Jeg har åbenbart mistet den første, men ligger lige nu og ser om Alberte Windings historie (genudsendes 27. klokken 14). Det er så ufatteligt spændende. Måske især for mig som adopteret, som ikke kan følge min familie baglæns på den måde. Alberte bliver sendt på en meget spændende rejse til Peru blandt andet.

Hvis du aldrig har set, så skal du bestemt gøre det, for det er meget spændende og flot lavet. Der er så galt et Who Do You Think You Are Magazine og selvfølgelig også en amerikansk udgave også. Kig alle sites for spændende links i forhold til slægtsforskning. Tredje del er onsdag den 29. klokken 20.

0

3 thoughts on “Ved du hvem du er?

    • De er nemlig dødspændende de udsendelser. Det er utroligt, hvad man kan finde i arkiverne. Jeg synes, det er spændende uanset næsten hvem det er.

      0
    • Jeg er helt enig, jeg er også helt vild med disse udsendelser. Spændende hvad slægtsforskning kan give én af viden om sig selv og sine aner. Du hedder jo f.eks. Folkmann. Min mormor var også en Folkmann og vi stammer med stor sandsynligvis fra den samme Thomas Folkmann på Bornholm.

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.