Godt for noget – Turn The Beat Around

Forleden dag, havde jeg optaget en film i den tro, at det var en film henad “Ray” og “Walk The Line” som jeg begge var dybt betaget af. Det skulle vise sig, at være et mareridt af en parodi på begge. Ikke bare at jeg synes det, det var meningen. Havde “Walk hard – The Dewey Cox Story (2007)” så været godt lavet eller været noget der kunne nærme sig morsom, kunne det have slæbt af. Let me tell you – det var den ikke. Det er noget af det værste jeg har set faktisk, så kommer den igen, vil jeg stærkt anbefale, at du skynder dig at finde noget bedre at bruge din tid på. Det skulle bestemt ikke være svært.

Men noget godt bragte den, hvilket er med til at hylde princippet om, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. I dette tilfælde ovenævnte nostalgiske tilbageblik fra 1976. Uha, den har jeg danset til ofte og elsker den stadig. Vidste dog ikke, hvad den hed, men det var lige til, for det er de første linier i teksten “Turn the beat around”. Elsker de muligheder Youtube giver den vej rundt og nettet som sådan. Sangerinden hed Viciky Sue Robinson. Får du ikke lyst til at danse?