Garbo update

Sent på eftermiddagen ringede dyredoktoren, og fortalte om Garbo’s blodprøver m.m. Alle hendes blodprøver var faktisk fine. Hun har en anelse forhøjede nyretal, men det er ikke meget. Alt det andet er fint. Det forhøjede stofskifte etc. viste sig at være akutte nerver over hele oplevelsen, for heller ikke på de prøver var der noget.

Som ventet, er akilleshælen knuden på maven ved dievorterne. Den er ikke så stor, og ser ikke ud til at være agressiv, men det er cancer. Men så længe hun har det godt, og den ikke pludselig vokser, så ville hun intet gøre, og det er jeg enig i. Men selvfølgelig skal jeg holde øje med den, ligesom hun skal have nyrekost for at forebygge, at det problem bliver værre. Så det var sådan set okay nyheder, og ihvertfald bedre end forventet, selvom jeg selvfølgelig håbede, at knuden havde været harmløs. Men vi tager en dag ad gangen og nyder den.

8 thoughts on “Garbo update

 1. Jeg forstår din bekymring, for jeg tager også én dag ad gangen med min 16-årige Puskis. Hun HAR forhøjet nyretal, men der er ikke så meget at gøre ved det andet end at give nyrevenlig kost. Men vi håber, at hun bliver ved med at have det godt laaaang tid endnu… 😉

 2. Det er godt, at høre, at Garbo’s prøver faldt heldigt ud 🙂
  Trist med den cancerknude. Men det er fornuftigt, at dyrlægen ikke vil operere, fordi det så kan risikere at sprede sig.
  Det fik vi at vide, da min første hund for mange år siden fik konstateret flere små ærtelignende knuder omkring mælkekirtlerne, som var cancer.
  Hun levede 4 år efter, vi opdagede dem, og hun viste ikke tegn på at være plaget af sygdommen. Hun blev 12 år, hvilket er en høj alder for en stor hund.

  Det må være det samme for en kat, at de kan leve godt med sygdommen i en årrække.

  Garbo er meget, meget smuk. Det er ikke til at se, at hun er 17 1/2 år gammel 🙂

  Tak forde, du orienterede om situationen 🙂

  • Tusind tak for omtanke og hilsen!!! Garbo er så ikke helt så gammel på foto, skal retfærdigvis siges, men hun er nu lige smuk stadig. Som sagt, sagde dyrlægen, at hun aldrig havde set så smuk en kat i den alder. Ja jeg håber også, hun kan få “lidt” længere med sygdommen. Nu må vi se. Jeg synes da, at selvfølgelig skulle I opdateres, nu jeg havde skrevet om det 🙂

  • Uha ja meget endda. Men helt okay er hun jo ikke, da hun jo har canceren. Men vi må se, hvor hurtigt det udvikler sig.

  • Tak for din hilsen og omtanke for Garbo, det sætter vi pris på. Ja det har du ret i, at med alderen kommer der skavanker både hos firbenede og tobenede .

Der er lukket for kommentarer.