Tirsdag

Livet i Lidenlund, går stille og roligt. Idag startede flot som ses ovenfor, men senere blev det en mere grå affære, og så har det blæst helt vildt, og det blæser stadig. Dagen er blevet tilbragt i den store stol i selskab med computeren og fjernsynet, og så er der blevet uploadet og ordnet fotos og skrevet indlæg. Så har jeg lavet aftensmad og svaret mails. I går såvel som idag, har middagen været inspireret af Karolines Køkken. Igår fik jeg Pastasalat derfra og i dag har jeg fået en grønsagsterrine, inspireret af denne her selleripostej. Iøvrigt kan jeg varmt anbefale de Marinerede Kartofler, der også er i opskriften. Jeg kan rigtig godt lide selleri, men nu havde jeg de andre ting, de skulle bruges.

Postejen, jeg lavede var med rødbede, jordskok, lidt kartoffel og pastinak, udover løg selvfølgelig. Istedet for 400g hytteret, brugte jeg en pakke med 250g, og så puttede jeg 50 g fetaost i. Smag din blanding godt til, den kan godt tåle noget salt ihvertfald. Man kan lave flere varianter over emnet, og at lave sådan en grønsagsting her mindede mig om, da jeg for snart mange år siden boede med en veninde på Østerbro. Da lavede vi ofte den slags. Istedet for de marinerede kartofler spiste jeg bare lidt grøn salat. De marinerede kartofler skal jeg også have en dag, for de er nemlig gode.

Den står på tidligt i seng, for jeg skal i stalden i morgen tidlig og jeg går i seng uden at nå bare halvdelen af det, jeg havde sat mig for. Men jeg har da nået noget, og så må det være sådan.

2 thoughts on “Tirsdag

  1. Jeg synes sjældent, at jeg når alt det, jeg gerne vil på en dag. Enten er jeg for langsom, for let adspredt – eller også sætter jeg mig for store mål… Det er nok lidt af det hele… 😉

    • Uha Mia, det tror jeg også er sagen, og så har jeg for få kræfter. Det sidste ved jeg, men at omsætte det i praksis, er ikke altid let. Rart at høre, at det ikke kun er mig, der har prroblemer på den konto.

Der er lukket for kommentarer.