Man skulle da være et skarn….


Django på Klampenborg ved tidligere lejlighed

Hvis man i høj sol og klar himmel sad indenfor, og lod vægten af fotos og uskrevne indlæg styre! Det gør jeg så heller ikke. Jeg har lige besluttet, at jeg tager en tur til Sverige og oplever en stor favorit (Django) løbe i stedet for. Så det indlæg, jeg gjorde klar til i går aftes, får altså vente, til jeg kommer hjem eller formentlig til i morgen.

Sverige er ensbetydende med Jägersro Galopbane, hvor der er nogle super løb her til aften. Men jeg tager mod Sveriges Land nu, og så kan jeg kigge lidt derovre og om ikke andet fare vild i Coop, der er på størrelse med en mindre landsby og som ligger lige ved banen.

Og ved aftenstide er der så en perlerække af dejlige løb. Selvom jeg må tage alene derover, så kender jeg jo masser af mennesker, og om ikke andet, ihvertfald Django’s trænere. Men der er masser af flere. I hestenes verden er jeg aldrig alene. Håber I må få en god dag i det skønne vejr.

1 thought on “Man skulle da være et skarn….

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.