Ganske som bedst

Som vanligt har jeg ikke nået, alt det, jeg satte mig for. Jeg har dog nået noget andet, nemlig indlæg ovre på Horseracing.dk og det skal jo også passes. Jeg mangler stadig, at fortælle om turen til Sverige, men den løber ingen steder heldigvis.

Dagen har været, som sådan en dag, når den er bedst i min verden. Startende i stalden i morges, hvor jeg skulle være og fodre til middag, da alle andre var til løb i Århus med to af staldens heste. Det fik vi klaret, og jeg tog hjem og som så ofte var jeg helt smadret. Så det blev til en lur inden løb på computeren. En af vores heste vandt sørme i Århus. Lille Air Strike Eleven, gjorde det igen. Ikke om jeg fatter, hvordan den lille hest finder styrken til det hun gør. Sagen er, at det gør hun og det var helt fantastisk.

Aftenen sluttede med et enkelt glas vin, og en dejlig hakkebøf, udover jeg selvfølgelig har været her på computeren. Faktisk en lørdag lige efter mit hoved. I morgen i dag står den på lidt rengøring og så skal jeg slappe af for resten. Der skal lige ballance i “regnskabet” kan jeg mærke. God søndag til jer.