Ja, det er da det mindste….


Foto: Fri licens på Wikipedia taget 2009

Lene Espersen beklager! Hun skulle da også være mere end almindelig godt dum, at gøre andet. Det er hun tilsyneladende også, for hun bliver ved at lave den ene fadæse større end den forrrige. Men hvorfor skulle hun stoppe op og tænke sig om (hvis det ellers er en mulighed!) – for på partiets landsmøde, har de Gudhjælpemig genvalgt hende som formand. Jeg troede, det gjaldt om, at vælge en person, der ville bibringe partiet troværdighed, fremgang og visioner, fremfor den visse død. Men så igen, der kan jo skrives tykke bøger om, det jeg ikke forstår!

Hvis hun havde siddet i en virksomheds bestyrelse og havde lavet tilsvarende fadæser, så var hun for længst blevet fyret. Folk er blevet fyret for langt, langt mindre. Hvorfor ikke Lene Espersen? Jeg kan være ligeglad, for jeg har aldrig stemt på hende, og skal heller ikke. Men jeg har ondt af de vælgere, der har og som føler sig forpligtet (Guderne må vide hvorfor) til at være loyale overfor et parti, der dårligt kan kaldes konsvervativt længere – Lene Espersen eller ej. Så måske de bare er blevet overflødige. Så må man da håbe, der kommer et parti, der ved, hvad konsevativ betyder.

4 thoughts on “Ja, det er da det mindste….

    • Jeg tror godt nok, vi efterhånden er MANGE, der ikke kan se det. Og dem som kunne engang undre sig vist også!!!

Der er lukket for kommentarer.