Katastrofe

Som jeg vist har været inde på, så har ingen af mine computere det godt. Således har det det sidste lange stykke tid, lykkedes mig at opretholde almindelige funktioner, ved hjælp af lidt på den ene computer og lidt på den anden. Nu har jeg så “en halv” tilbage, idet den bærbare satte sutterne helt og aldeles i går morges.

En af de ting, jeg IKKE kan, er at få mine fotos uploadet, medmindre jeg finder en kortlæser eller eventuelt kan låne min fars bærbare, som han alligevel ikke bruger. Så det er skidt. Det er ikke fordi, der ikke sker noget, for det gør der. Næsten for meget.

I går var jeg således til rundvisning på Frobenius Orgelfabrik, og det var fabelagtigt. Der er også fotos derfra, og det skal næsten med.

Dagen i dag har jeg brugt i stalden og på et smut til Sverige – IGEN, fordi en af vores heste skulle starte. Mere senere, når jeg forhåbentlig har løst mine tekniske vanskeligeheder mere el. mindre midlertidigt.