Testkørsel, fotografering, fest og farver

Lige nu skal jeg i bad, have tøj på, og så går turen ellers ud i verden. Først skal jeg på jagt efter noget drikbart som skal medbringes til en lille staldkomsammen i aften. Så ud i verden og teste den nye cykel og tage dejlige efterårsfarver – solen skinner – Yeah!!! Og så på galopbanen og bagefter fest med staldtøser. Hvor god en lørdag er det ikke lige??? Håber jeres bliver mindst lige så god! Nu jeg har lånt fars bærbare kører det med fotos igen, og jeg er HÅBLØST bagud, men jeg skal gøre, hvad jeg kan. Om ikke andet løber jeg ikke tør for noget at skrive om foreløbig 🙂

4 thoughts on “Testkørsel, fotografering, fest og farver

  1. Tusind tak Margrethe. Har haft en dejlig weekend og jeg er rigtig glad for min cykkel. Håber også, du har haft en dejlige weekend.

  2. God tur ud i den dejlige efterårsverden 🙂
    Solen skinner også her – så jeg satser på, at jeg skal på endnu en tur med hunden senere på dagen.

    • Tak Helle, håber også, du havde en god tur. Det har været en fantastisk dag, som jeg glæder mig til at dokumentere med fotos senere.

Der er lukket for kommentarer.