Farverigt – Charlottenlund Slotshave


Nu begynder de smukke efterårsfarver at vise sig. Og da jeg i lørdags så det fantastiske vejr, og jeg ovenikøbet lige havde fået ny cykel, ja så var der ikke meget at spekulere over. Ud på cyklen og fotografere lidt efterårsfarver, inden jeg skulle til løb på Klampenborg Galopbane. Der fotograferede jeg selvfølgelig også, men det er en anden snak. Nedenstående fotos, er fra Charlottenlund Slotshave. Det er faktisk lidt pinligt, for jeg har aldrig været oppe ved slottet før. Jeg har været i Parken – den anden ende, men aldrig denne. Men bedre sent end aldrig og dejligt var der i det gode vejr.

4 thoughts on “Farverigt – Charlottenlund Slotshave

  1. Smukke billeder! Jeg render selv rundt med til lille, ikke for godt, kamera og knipser og går hjem og maler efter dem. Har efterhånden et pænt lager fra både Forstbotanisk Have, Haveselskabernes Have, Bernstorffsparken m.m. Kan ikke mere sidde ude og male pga. gigt. Dejligt, at du gør det og deler det med os andre. Tak!

    • Trine, det gør mig ondt for dig, du ikke kan sidde ude længere og male. Tak for de pæne ord, og det glæder mig, du har fornøjelse, af mine fotos. Rigtig god Påske til dig.

  2. Tusind tak Trine, skønt hvis det er sådan andre også får det 🙂 Men de fleste skal jo nok som dig på job. Fik du så fotograferet efter arbejde?

  3. Meget flotte billeder, Deborah. Sidder og får lyst til at tage ud og fotografere i dag, men skal jo på arbejde. Har heldigvis tidligt fri, så jeg kan sagtens nå det. Tror mit kamera skal med i tasken i dag 🙂

Der er lukket for kommentarer.