Solskinsdag i Sverige

En solskinsbeskinnet torsdag den 30. september tog jeg en hurtig beslutning om, at jeg ville prøve at tage toget til Sverige. Dels fordi det kunne være sjovt, og dels fordi der var løb på Jägersro Galopbane. Den direkte anledning, var min favorit “Django”, der skulle starte. Det eneste lidt dumme var, at det var aftenløb. Da vi nåede aften og det blev meget mørkt, var jeg ikke så kry. Så var det sørme godt, at jeg kunne få et lift med en af de søde jockeys hjem, så jeg slap for at ligge og rasle rundt i mørke i et fremmed land. Tak for det, og en iøvrigt dejlig dag og aften til implicerede parter 🙂


Udsigten fra toget på vej over broen


Svägertorp Station, hvor jeg landede med toget og hvorfra jeg tog bussen til Jägersro Galopbane


Parkeringspladsen lige ved det store center ved Jägersro banen. Bilen er fotograferet på grund af farven, som jeg sjældent har set magen til – heldigvis vil jeg så sige 🙂


Jägersrobanen set fra centrets front


Denne fine statue mindes jeg ikke, var der sidst jeg var på banen, men jeg så ikke et skilt, der viste det. Den står også foran centret


Selv en flok transporter/trailere bliver dekorative i sådan noget fint vejr


Udstyrsforretningen, hvor jeg helt med vilje ikke gik ind


Træner Marie Lüstig og Jockey Cathrine Weilby på henholdsvis Danish Welcome (SWE) og Hurry Harry (USA) efter en lille galop


Cathrine Weilby og Hurry Harry (USA)


Den egentlige grund til min tur Django, Padraig og Jessica Long


Ariel De Souza på Po Po Poker Face (IRE) og Cathrine Weilby på Joy Bell i dagens første prøveløb


Cathrine Weilby sadler af efter prøveløbet


Per-Anders Gråberg på It’s Brown (USA) – de vandt dagens første løb

Links:

Jägersro Center

Jägersro Galopbane