Fredagsfejring

Fredagen er sådan en dag vejrmæssigt, der kun indbyder til at drikke te og ligge på sofaen. Det skal jeg også noget af den. Egentlig havde jeg overvejet, at skulle ud og cykle en tur, men trætheden denne fredag er overvældene.

Dagen i dag var også dagen, hvor min far skulle på hospitalet og have de seneste nyrertal. Sidst var de ikke ret gode, og den tunge sky dialyse hang over hovedet på ham. Ikke særlig sjovt. Dog fik han fortalt, at blodproppen godt kunne påvirke nyrerne negativt, og de måske gik op igen. DET VAR DE!!! De var endda bedre end før med hele 2&, så vi ser grund til at fejre, så jeg inviterede far på fejringsmiddag her til aften. Det er dælme dejligt. Jeg har da også været meget bekymret for, at det skulle gå nedad bakke. Men ret beset har far virkelig trodset odds, for det er år siden, de forventede, at han ville nå dertil. Sådan er det heldigvis ikke gået, og han har holdt det stabilt. Vi er rigtig glade og skal smovse i ovnstegt kylling med ditto grønsager/rodfrugter, kogte kartofler, hjemmelavet chutney og lidt sovs. Uhm! Foreløbig vil jeg ønske jer en god weekend!

2 thoughts on “Fredagsfejring

  1. Tak Mette, ja det var dejlige nyheder. Jeg sender billedet til dig, så du kan se det i stort format. Det er så galt taget med lommekameraet 🙂

  2. Dejlige nyheder for din far og dig at få lige før weekenden.

    Det der billede er utroligt flot Deborah…flotte farver og dybde… det kunne jeg rigtig godt tænke mig at se i stor størrelse!

Der er lukket for kommentarer.