Gammelt er altså smukkest

Jeg elsker gamle huse, bygninger, møbler, og ting og sager i det hele taget. Dette er en af bygningerne nede på Travbanen, der ligger lige til venstre, når man kommer ind. I stærk kontrast ligger den kolde, og ærligt talt helt skrækkeligt grimme betonklods af en bygning og tribune på den anden side. Det virker, men hvorfor ikke bygge noget med sjæl og i ordentlige smukke materialer i stedet. Tribunen på Travbanen kunne huse en mindre landsby, og SÅ mange mennesker går der slet ikke til Trav. Måske man kunen have bygget mindre, men smukkere? Jeg ved det ikke, men jeg ved, vi står med samme rædsel på Galopbanen, hvor vi også har fået sådan et betonhelvede med glasfacade efter den gamle og slidte, men meget smukke trætribune desværre brændte. Hvorfor skal det være så grimt, når det kunne være så meget smukkere?