Lørdagspassionen


“Lady Lily (IRE) v/Desert Sun – Sheila Bllige og Benedicte Castenschiold i går inden Klaus Pagh Handicap

Tjah, det kan da være, at det ikke er en af flertallet delt passion, jeg har. Men den er til gengæld nok mere dybfølt og gennemført end mange andre. Eller jeg vil sige det sådan, jeg tror ikke, nogen har en, der er større. Lørdagen blev igen brugt på Galopbanen, og med at fotografere. Og det er sådan set to passioner, som har været stort set lige store, i lige lang tid.

Fotoet er af en hesteveninde, der hører til hos “naboen” på “Enghavelyst”, og hesten også. Lady Lily hedder hun, og hun er en rigtig kælling for nu at sige det mildt. Men det er hopper, der løber godt ofte. Lige her, har jeg fundet hendes milde udtryk, men det er altså lidt “ulv i fåreklæder”. Men i det hjørne er hun fantastisk smuk synes jeg.