Nu med nyt køkkenur


Så smukt var vejret i går. Her indgangen til Travbanen. Loppemarkedet er lige ovre til højre, inde i den nye tribune


Det fine nye køkkenur formedlest en 50,-er

I går ville jeg ned og se på Loppemarkedet på Travbanen (Lunden). Jeg har aldrig været før, hvilket er rigtig dumt. Tanken har været der ofte, men skrækken er også, at jeg så nemt bliver fristet. Og det viste sig at holde stik. Hold op, der var meget dejligt, og godt jeg var i tidsnød, og ikke kunne blive ret længe. Men jeg fik købt noget. Nemlig et køkkenur, som jeg lige “faldt over”. Det fik jeg for den nette sum af 50,- kr. og det manglede jeg i den grad, eftersom det gamle, var stået af. Jeg havde egentlig planer om et andet ur, men ret beset så passer det her lige i stilen i mit køkken, så det var perfekt. Med ur på bagagebæret, skyndte jeg mig hjem med det, og så skulle jeg hente min telefon, som jeg havde glemt. Og så gik det videre til Galopbanen. Men det bliver ikke sidste gang, jeg tager derned og kigger – med hænderne bundet på ryggen *S*

2 thoughts on “Nu med nyt køkkenur

 1. Hey,
  Tak for den fine “anmeldelse” af mit Loppemarked. Kunne jeg få lov til at linke til det du har skrevet på din side ?
  Mvh
  Rine (Loppemarked i Lunden)

  • Hej Rine, jamen selvfølgelig må du det. Det er da bare hyggeligt. Jeg hyggede mig mægtigt med at være der og skal uden tvivl igen 🙂 Problemet er, at jeg så let bliver fristet, og egentlig ikke har bruge for eller plads til flere ting 🙂

   Mvh

   Deborah

Der er lukket for kommentarer.