Søndagsstatus og barske realiteter

Så blev søndagen også brugt op. Tænk engang, hvor hurtigt sådan en weekend går, når man eller synes, den ligger ubrugt foran en fredag eftermiddag. Hm! Det er en af de ting, der plager mig. At det går for stærkt, og jeg simplehen ikke kan følge med. Tiden løber alt, alt for stærkt for mig. Jeg halser håbløst bagefter, både i forhold til kræfter og gøremål og ikke mindst egne forventninger/ønsker til, hvad jeg gerne ville nå. Ikke noget med andres forventninger, men mine egne ønsker og mål. Jeg er langt fra målet, og det bliver kun værre og værre.

Uanset, hvordan jeg vender og drejer det, så er jeg nødt til at erkende, at kræfterne bliver mindre hele tiden, selvom jeg gør alt, hvad muligt kan gøres, for at få flere. Og så er der igen tidsfaktoren. Jeg er af samme grund nødt til at hvile ud også, og det er jeg nødt til at holde meget strengt på, for ellers går det slet ikke. Havde alt nu været som ønsket, så var jeg med, med at uploade og redigere fotos, og havde selvfølgelig skrevet de indlæg, der også skulle skrives, både fra sidste løbsdag og i går. Og så havde jeg selvfølgelig også været ude i det fantatiske vejr i dag og fotografere noget mere. Aber nein! Sådan hænger det desværre ikke sammen. Derimod har jeg fået kigget fotos fra i går, puttet dem i arkiverne, og fået brugt nogle stykker og skrevet lidt her. Alt det der mangler på horseracing.dk mangler stadig. Jeg kan ikke mere ned jeg kan. Sådan er det altså. Retfærdigvis skal det også siges, at jeg har brugt rigtig meget tid på computerbøvl og ballade her i dag. Hvis du er utålmodig, og gerne ville have, at jeg var hurtigere – SO sorry, det ville jeg dælme også!

Det kan godt tage pippet lidt fra mig. Konstante stærke smerter, smertestillende medicin, er dagens kost flere gang daglig bare for at fungere. Og den kan jeg så også blive sløj af. Jeg lader mig jo normalt ikke slå ud, og jeg bevæger mig jo også, og gør alt jeg plejer, men det er kun fordi jeg er så stædig, tror jeg, for hold da op, hvor har jeg ondt. Nogen gange kan jeg dårligt bevæge mig, for slet, slet ikke at tale om, at rejse mig, når jeg har siddet stille. Det gælder der om, også at finde en stilling, der er komfortabel, og til at holde ud. Og så holder jeg vejret og stillingen, og nyder et kort øjeblik, hvor jeg ikke har så hvinende ondt.

Her i weekenden, er der åbenbart “nogen” der ikke synes, jeg har rigeligt at slås med, for leddene på min højre hånd, gør også usigeligt ondt, og det miderste fingerled på de to miderste finger, er byldeømme. Et skravl er, hvad jeg er. Nu vil jeg lukke “dyret” og så slappe af, og ligge på sofaen lidt, og så håbe, at det går bedre i morgen. Sov godt.

2 thoughts on “Søndagsstatus og barske realiteter

 1. Jeg har vist skrevet det før, men nu er jeg nødt til at skrive det igen.

  Jeg tror næppe at der er nogen der tænker “arj altså, hvorfor skriver hun ikke alle de indlæg jeg vil ha’ og hvor dælen bliver alle billederne af?”
  Jeg ved at du før har sagt at bloggen ikke er en sur pligt for dig, men det kan godt virke sådan, når du af og til skriver denne slags indlæg.

  Det er skønt at læse indlæg og se billeder hos dig, men det aller skønneste er at læse dem hvor du med entusiasme beskriver din hverdag. Ikke dem hvor du stresser over ikke at nå det som du tror dine læsere forventer 🙂

  Jeg ønsker dig god bedring med dine smerter, og håber at du får en dejlig mandag.

  • Hej søde T. NEJ, jeg skriver netop, at det er mine egne forventninger, der er problemet, og det er ikke så meget bloggen her, jeg tænker på, som horseracing.dk. Folk vil gerne se fotos fra de sidste løbsdage, og det forstår jeg godt. Og jeg ville også gerne kunne mere end jeg kan, men det kan jeg ikke. Og sådan er det. Så måske skulle indlægget i virkeligheden have været derovre. Men jeg tror til gengæld, jeg vil lave en henvisning til dette indlæg. Tak for god bedring, men det er der desværre ikke udsigt til lige foreløbig, og det er også det, der gør det hårdt. Men tusind tak for gode tanker, dem får man aldrig for mange af.

Der er lukket for kommentarer.