Hvor regnbuen endte


Alle ovenfor her er Gay Count Zidan før han var “til frisøren”

Søholm” ligger mellem Fredensborg og Humlebæk i en lille landsby, der faktisk hedder Søholm. Jeg havde en aftale med min veninde Stella. Hendes datters pony skulle have rykket man, og det ville hun gerne have hjælp til. Det viste sig, at den var supersød og kunne ikke have stået pænere, så faktisk havde hun ikke behøvet min hjælp, men det var super at se den. Normalt er jeg ikke til ponyer, og har aldrig redet ponyer. Jeg har altid også da jeg var en lille pige forestrukket de store heste. Men den her, den var dælme sød. Han er en New Forest pony med papirerne i orden, – kåret og alting og hedder Gay Count Zidan. Er han ikke bare dejlig? Da vi nu var deroppe, så fik jeg lige et foto af en af pigerne, der øvede sig på springbanen, som lå lige ved siden af folden, hvor Zidan var ude på et tidspunkt.

På vejen hjem fik vi lidt at spise, og så satte Stella mig af ved stationen. Ikke noget problem i det, for jeg har jo mit togkort. Skal indrømme, at jeg var træt bagefter, og stadig for jeg havde været i stalden først, så det endte som en ret lang dag for mig. Men det var en fin dag, og som det ses var vejret også fantastisk og vi så den mest fantastiske regnbue. På vej hjem fra stalden, var jeg så heldig at møde et egern. De er bare så søde, og senere på dagen, var der godt nyt i form af den dejligste hest på ugens galoprogram.