Cannelloni på en ny måde


Canneloni med blomkåls/broccolifyld

Jamie Olivers Incredible baked cauliflower and broccoli cannelloni var, hvad der var inspirationen her. Jeg så Jamie lave opskriften i fjernsynet. Det passede med, at jeg havde nogle Cannelloni liggende, der passende kunne blive brugt. Jeg er ikke vild med ansjoser, så dem udelod jeg og lavede iøvrigt lidt om på det. Her er hvad jeg gjorde. Jeg skal prøve at følge opskriften nøjatigt en anden gang. Jeg havde den ikke, da jeg købte ind, så det blev med, hvad jeg havde.

Blomkål
Broccoli
Løg
Hvidløg
1 Rød chili
2 fed hvidløg
Fromage Frais
Revet ost
Fetaost
Canneloni
1 sjat hvidvin
1 rest kylling – her et lår
Soltørrede tomater
Oregano, spidskommen
Olie til stegning
Salt og peber
Lidt minimælk
Muskatnød

Broccolli og blomkål kogens. Imens ristes chilli, løg og hvidløg på panden i olie til løgene er bløde. De soltørrede tomater og stegt kylling tilsættes og krydderier og den lille sjat hvidvin, og det steger lige nok til at vinen lige får fat. Når kålen er kogt, blendes den. Blandes med chili/løg/hvidløgsblandingen, der tilsættes lidt fetaost. Fromage Frais, lidt minimælk, lidt muskatnød og revet ost blandes godt. Kålblandingen fyldes i cannellonierne, som lægges i et smurt ildfast fad. Over hældes Fromage Frais’en og der drysses med lidt mere ost. Retten bages i ovnen i ca. tre kvarter ved 180 grader.

Note: Bestemt en ret, jeg vil lave igen, men jeg skal krydre mere, næste gang, og vil som sagt prøve at følge Jamies opskrift, men måske udskifte ansjoserne med kapers, som en anden har prøvet.