Hvem jeg er og weekendstart

Dagen har været god og stille og rolig. Jeg har haft lige rigeligt i denne uge, og igen i morgen går det løs. Far og jeg skal en tur til Magasin og kigge udsalg, og så vil han give frokost, så det bliver hyggeligt. Ellers har jeg været i stalden og så har jeg været her. Fået uploadet nogle fotos.

Udover alt det, har jeg fået skrevet en mail og sendt afsted vedrørende min biologiske mors fødselsattest, og eventuelt hendes mors også. Min mors skulle ihvertfald være muligt. Jeg vil nemlig gerne Vide Hvem Jeg Er. Det er meget spændende. Med hensyn til min biologiske far, har jeg stort set givet op, hvorfor min eneste mulighed, for at få noget at vide, om min baggrund er på min biolgiske mors side. Vi må se. Om ikke andet, bliver weekenden skudt godt i gang i morgen.