Fed musik, men…..

Alle der kender mig ved, jeg elsker musik og dans for den sags skyld også. Så derfor havde jeg også troet, at filmen her ville gribe mig. Jeg havde faktisk glædet mig til at se den. Havde så galt overvejet den på DVD. Musikken er skøn, intet om det, og især greb Naturi Naughton’s stemme og optræden mig. Når det er sagt, er alt også sagt. Den skøjter på overfladen, og når ikke helt derind, hvor det bliver vedkommende. Så filmmæssigt, når den ikke originalen overhovedet for mig. Musikken kunne jeg til genæld godt finde på at købe, men nu var det jo ligesom en film 🙂 Nedenstående nummer er slutnummeret i filmen, og indbregrebet af “Fame”, og stilen og det hele svinger i det her nummer. Se filmen for musikken eller lyt til soundtracket og se noget andet.

2 thoughts on “Fed musik, men…..

  1. Jeg er også ret vild med dans og musik, og jeg husker tydeligt, at jeg SLUGTE Fame-afsnittene dengang for mange år siden. Jeg gik endda til showdans i en periode (det har været et kønt syn!) – men jeg foretrækker bestemt også den oprindelige version.

Der er lukket for kommentarer.