Nye slægtsforsking/adoptionslinks

Som jeg skrev for noget tid siden, så prøver jeg i øjeblikket at finde ud af noget om min biologiske mors familie. Hvor godt det lykkes, skal jeg fortælle om, som jeg når frem i bureaukratiet. Let er det ikke. Men jeg sluger “Ved du, hvem du er? udsendelser” råt, for som adopteret, er det ofte “lukket land” det med ens slægt.

Jeg har nu både set den engelske og danske udgave, og jeg vil nu prøve at undersøge, om der eventuelt findes en tysk udgave, med tilhørende website, hvor der måske er flere links, end jeg allerede har. Jeg gravede lidt rundt i går, og fandt en del links, som nu ligger på min Adoption/slægsforskningslinksside.

Jeg vil stadig gerne høre, om du har gravet i din slægt på enten den ene eller den anden vis. Og selvfølgelig især hvis du er adopteret, men generelt.