Oprydning og et godt tilbud – Meyers Bageri

Oprydning er en god ting. Nu lykkedes det mig at finde opskriften på de gode gulerodsboller/flütes i bunkerne – og så kan jeg få sat gang i nogen boller.

A pros pos brød, så fandt jeg et godt tilbud her til morgen. Jeg sad og læste på denne (for mig) nye blog her til morgen og hun talte om Meyers Bageri. Den har jeg jo hørt om før, og den står også på min ønskeseddel. Så jeg skulle lige ind og se, hvad det egentlig er, den koster.

Så viste det sig, at den er på tilbud ligesom Meyers Salatværksted også er det. Jeg købte min kopi til halv pris. Skynd dig ind og få din kopi, for det er kun i dag, de er til halv pris

Med hensyn til oprydning, så er det forhåbentlig også godt for noget andet. Min sorte sportsbh, var væk forleden, og jeg fandt den endelig. Da jeg skulle bruge den i går, var den selvfølgelig væk, og jeg for rundt som en hovedløs kylling og ledte. Jeg fandt den ikke, så nu er jeg spændt på, hvor hulen den dukker op igen.

Det her indlæg havde jeg sådan set skrevet, og lidt anderledes var det vist (ikke meget), men der var et problem i maskinhuset, som jeg nu har løst, og modsat, hvad jeg troede, havde jeg ikke postet. Men gemt var det da? Nope, kun de to til tre første linier. Så forfra. Men det går nok. Jeg har fået bagt boller, men ikke gjort ret meget rent, jeg er dødsvimmel uvist af hvilken grund. Nu vil jeg på denne brød-note gå ud og smide nogen flere boller i ovnen. Udenfor er det regn og rusk og rigtig indehyggevejr, så det passer meget godt.
.