Morgengry- og glæder

Som jeg skrev forleden, var der mulighed for, at jeg skulle hjælpe med noget hestemæssigt. Det skulle jeg så.Lørdag morgen stod jeg næsten lige så tidligt op, som vanligt, når jeg skal i stalden. Klokken halv syv blev jeg hentet af en af vennerne fra stalden. Vi skulle op og lukke heste ud for træneren, der var udenbys. Og det var en sand fornøjelse. Trinde og drægtige følhopper, dejlige føl, en fyrrig avlshingst, og dem som bare er på aftægt eller venter på at komme i fol – alle fik de morgenfoder og kom på fold i god ro og orden. Og det var simpelthen så hyggeligt. Jeg kan ikke komme i tanke om bedre måde, at starte en dag på.


Udsigten udover den største af foldene


Bechmann Stud’s avlshingst “Pistachio”, var meget snaksagelig, og kom straks hen til hegnet for at snakke. Men dels er der strøm på, og dels er han altså en anelse voldsom, så jeg var fint tilfreds med bare at fotografere ham


Smukke og fantastisk hurtige Royal Legend v/Silca Legend – Royal Filly, som nyder landlivet, som det ses


Vores smukke Oaksvinder Loquita v/Final Appearance (IRE) – Cote (FR)

2 thoughts on “Morgengry- og glæder

  1. Tak skal du have Lone. Det var simpelthen skønt at se alle de dejlige heste, og det er det altid. Også når jeg er i stalden herinde.

    Ja jeg har godt set, de to i baggrunden, er smeltet sammen. De er ikke nævnt, fordi jeg simpelthen ikke kan identificere dem 😀

  2. Jeg kan heller ikke komme i tanke om en bedre morgen at starte dagen på, Deborah.
    Det må være ren lykke at slå stalddøren op for de prægtige heste og lukke dem ud til en ny dag på de smukke folde.

    Har du lagt mærke til, at på det ene af billederne, er to heste fotograferet i én? 🙂

Der er lukket for kommentarer.