Fokus og hængepartier


Et af mange motiver fra Holmens Kirkegård i søndags

Jeg finder lige så stille fokus, og kommer på sporet af den gode stil med hensyn til kosten. Ikke at jeg på noget tidspunkt har givet slip som sådan, men har bare ikke haft fokus nok. Vægten er okay, og er ikke steget, hvilket den absolut heller ikke skulle, men altså heller ikke faldet. Det skal den til gengæld, så der må skrappere boller på suppen, så det kommer der.

I dag har jeg derudover prøvet at få bugt med nogle af mine mange hængepartier her. Lidt bliver det til, men langt fra nok, men jeg prøver så godt jeg kan. Nu skal jeg ihvertfald have en pause, og måske en lille lur. Så må vi se, hvordan det går senere. Det var i øvrigt godt, jeg kom afsted og fik fanget nogle efteråsfarver i søndags, for med dagens regn og blæst, tror jeg, rigtig mange, er forsvundet. Håber I har haft en god dag.