Lyngby tur-retur


Garnisons Kirkgård søndag

Heller ikke i dag indbød vejret til noget særligt. Tværtimod! Men skal man på denne tid af året vente på det, så kommer man ikke langt. Og sjovt nok, havde jeg lyst til at komme lidt ud.

Det var både lyst og nødvendighed, for min bruserslange var gået sig en tur, og var pivende utæt. Så en sådan skulle jeg have bjerget. Jeg kunne nok sagtens have fået den her lokalt, men nok ikke til samme penge. Desuden var der en anden ting, jeg lige skulle tjekke i Lyngby, og det var tilsagn om, at der nu igen ligger en Burger King i Lyngby. Bruserslangen fik jeg på HW-hjørnet, og jeg købte en ½ meter længere, end den jeg allerede har. Det er en hjælp, når jeg skal vaske badeværelset og skylle efter med bruseren. Bagefter kørte jeg på cyklen (jeg havde taget toget ud med cyklen) ned og skulle kigge efter Burger King. Og ganske sandt. Lige ved siden af Cafe Woody ligger Burger King. Og selvfølgelig indtog jeg dagen første spiselige noget som helst her, men klokken var altså også blevet mange på det tidspunkt. Det smagte rigtig dejligt, og så kørte jeg hjemover.

På vejen fik jeg dog lyst til at se Hvidegården, som har stor tilknytning til Galopsporten/banen. Og da jeg aldrig har set den, synes jeg, det var på tide. Også noget lettere på cyklen end i bil og sådan. Det er en smuk ejendom. Det er helt sikkert.

Nu er jeg træt, og skal i seng, for den hedder relativt tidligt op i morgen.