Mortens Aften – lige straks


Det er Mortens Aften den 10. november. Normalt står den på andesteg med det hele den aften. Og godt smager det bestemt. Men hvorfor holder vi Mortens Aften – ved du det? Ellers kan du læse alt om det her.

Mange har traditioner omkring denne aften såvel som andre højtider. Har du nogle traditioner, og både hvis du har og ikke har, så lad vide, hvad du laver på denne aften.

5 thoughts on “Mortens Aften – lige straks

  1. PS: Jeg kan se at “Spise med Price” i aften (DR1 kl. 20.00) har Mortens and på programmet… og mon ikke der bliver brugt rigeligt med smør! 🙂

    • Det lyder hyggeligt. Jeg glæder mig også til mit bryst, som plejer at være med traditionelt tilbehør også. 🙂 Jo jeg vil tro de Price brødre, bruger rigeligt med smør også der. Tak for tippet!

  2. Poden og jeg holder os også til brysterne og med helt traditionelt tilbehør… det begynder jo at dufte lidt af jul, så hvorfor ikke også smage 🙂

  3. Lige med Mortens aften, har vi ikke nogen tradition. For det meste husker jeg det med anden (selvom det jo egentlig er gås der skal serveres) og vi får købt ind. Hos os holder vi os til brysterne denne aften. De er lettere at tilberede. Opskriften er hvad jeg falder over, når jeg begynder at lede efter en.

    • Ingen tradition, er da helt okay, og det er altid sjovt, at høre, hvad andre gør. Det med brysterne, er vi helt enige om. Jeg er jo kun mig, og en hel and, er “lidt” voldsomt. Jeg har et i fryseren, der skal på den aften og så må vi se, hvad tilbehøret bliver. Mere om det senere, formentlig.

Der er lukket for kommentarer.