Selskabelig weekend


Holmens Kirkegård

Det bliver en meget selskabelig weekend. Her til aften skal jeg lige hen om hjørnet på Travbanen og se Breeders Cup 2010, have dejlig mad og se om mægtige Zenyatta, kan gøre det igen og få 20 ubesejrede starter. Helt utroligt. Samtidig skal jeg spise amerikansk buffet og være i selskab med en masse andre hyggelige hestemennesker. Slet ikke dårligt.

I morgen skal jeg måske (hvis jeg orker) ud og se noget Hubertusjagt, og bagefter skal jeg så se kunst og igen møde en masse jeg kender. Så er den weekend brugt. Men den er brugt godt.

Det er lige rigeligt med aktivitet til mig på en weekend, men pyt, for en gangs skyld går det forhåbentlig. Hvad skal du bruge din weekend til? Uanset, så håber jeg, den bliver god.

2 thoughts on “Selskabelig weekend

    • She’s AMAZING Anton, and she’ll go down in history as one of all times best horses. I’m sure she’ll have a film, made about her as well.

Der er lukket for kommentarer.