A – Afslutning


Kim Andersen gør sit ridt færdigt på Megablast og vinder løbet 9. oktober

Jeg så bogstavleg ovre hos Mette og synes også, jeg ville prøve det. Jeg har valgt ordet Afslutning.

Afslutning, er det danske ord for noget, vi taler meget om i Galopsporten – Finish eller en finish. At ride en finish, og være god til det, er uhyre vigtigt som jockey, og nogle er helt bestemt bedre til det end andre, og nogen er fantastiske.

.

9 thoughts on “A – Afslutning

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Det var veldig vanskelig å få inn en kommentar hos deg.
  Men utrolig herlig bilde. (Elsker hester) Flott bilde av en konsentrert jockey og like konsentrert hest.
  Ha en fin kveld.

  • Jeg undre på, hvorfor du synes, det var vanskeligt at få smidt en kommentar?? Jeg har ikke hørt noget fra andre. Men vil da gerne høre, hvis der er et problem. For jeg vil jo gerne have kommentarer, og det skal ikke være besværligt. Men desværre er en vis sikkerhed nødvendig.

   Tak for rosen til mit foto. Det glæder mig, du synes om det.

Der er lukket for kommentarer.