Andre slags kødsnyderi

Som jeg har skrevet om før, så gør jeg det nu i, at prøve at købe mindre men langt bedre kød. I den sammenhæng har jeg ofte købt kød fra netop “Grønnegården som nu viser sig, slet ikke at eksistere. Det kan da meget vel være mig, der er naiv, men jeg troede da ikke, man måtte skrive sådan, hvis Og ja jeg købte det da i troen om, at det skulle komme fra dyr, der havde det bedre etc. Det gør jeg så ikke igen. Nu ved du det også, og kan gøre et bedre valg. Det er dælme snart svært at være til og gøre kvalificerede valg!. Jeg troede da ikke, man måtte skrive sådan, når det var fiktivt. Det må de så heller ikke nu. Det var da rart.

Det hakkede kød, koster langt fra det sammen, “men kommer fra nøjatig samme slagteri, og er en stor pærevælling. Jamen det er da skønt. Gælder det også det økologiske kød så mon???