Anmeldelse af anmeldelse – Spis, bed, elsk!

Jeg har godt nok ikke set filmen endnu. Så på den baggrund, kan man sige, at jeg udtaler mig, uden at vide, hvad jeg taler om. Og så alligevel ikke. For det er tydeligt at den MANDLIGE anmelder, i forvejen intet har til overs for en bestemt type film, og Julia Roberts.

Nu har jeg så ingen mand, der kan kræve skilsmisse, hvis jeg går ind og ser denne film, eller ve oh skræk, foreslog han kom med, og fik udvidet sin horisont. Jeg vil mene, at skal der så lidt til, så det vist manden, der skal skiftes ud. Og nu kunne det jo være, jeg ville tage en sød veninde med i stedet. Det er måske ikke en mandefilm, men hvad så?? Måske det havde været smartere at sætte en kvalificeret anmelder til at skrive en anmeldelse som ham, der har skrevet den, tydeligt ikke er kvalificeret til.

Nu er det meget sjældent, jeg her enig med anmeldere, og jeg håber bestemt, jeg er synes om filmen. Uanset, er jeg stadig kritisk overfor den måde, den er skrevet på, og de holdninger, der ligger til grund og manglen på saglighed.

Anmeldelsen får af mig ikke engang de to stjerner han har “begavet” filmen med. Jeg glæder mig til at se den, og høre, hvad I andre synes om den – også uden skilsmisser!

3 thoughts on “Anmeldelse af anmeldelse – Spis, bed, elsk!

  1. Jeg så den i aftes. Julia Roberts er som altid blændende, men når det er sagt må jeg også sige, at jeg ikke synes, der var så meget andet at komme efter. Altså det var okay underholdning, men den er ikke kommet på listen over de film der bliver husket.

    • Tak for melding Mette! Tjah, det er jeg jo ked af at høre. Men hvis det er sådan det er så….. Jeg læste en anden anmeldelse af den i går, og selvom den var knap så kritisk, så var de heller ikke overstrømmende.

Der er lukket for kommentarer.