Den årlige tur

Jeg var som fortalt til lægen forleden. Selvfølgelig glemte jeg at spørge ham med hensyn til influenzavaccination, og hvornår det var. Det måtte være lige nu.

Desuden var jeg noget “lunken” ved ideen, da jeg havde læst, at den nu indeholdt Svineinfluenzaen, for den blev jeg hundedårlig af sidste år. Så nu var gode dyr rådne, om jeg så må sige. To do or not to do? Jeg ringede og talte med den søde sekretær, og hun konfererede med doktoren, som mente, at havde slet ikke mod på, så skulle jeg ikke selvfølgelig. Når det var sagt, var sidste års dosis større og mere koncentreret, fordi den stod alene der. Så han mente nok, det kunne gå uden dårligdom. Så jeg prøvede det, for der var usikkerhedsmargen, og jeg har ret beset brug for så meget beskyttelse, som vel muligt.

Jeg greb cyklen (er stadig helt ekstatisk over den), og kørte over og fik det overstået med det samme. Ingen problemer overhovedet, og det ringede jeg også og meldte dem senere, som jeg havde lovet. Det er jeg godt nok glad for. Sidste år var jeg dårlig en hel uge. Dejligt at have det gjort uden efterveer.