Nåh, derfor!

Jeg har været i stalden i dag. Meget af morgenen og formiddagen var præget af usædvanligt mange udrykninger. Ikke ned til os, men vi ligger ret centralt og kan høre dem meget tydeligt. Jeg kommenterede på det, og de andre lagde da også mærke til det. Men videre kom vi det jo ikke.

På vej hjem skulle jeg forbi Jægersborg Allë og kørte op ad Vilvordevej til Femvejen, hvor Bernstorffsparken sådan set også ligger. Der var Polititape overalt, samt vagter, der sørgede for ingen kom igennem. Hvis ikke jeg undrede mig før, så gjorde jeg det så nu.

Nede i butikken hvor jeg var et ærinde, spurgte jeg, om de vidste, hvad der skete. Og de kunne så fortælle mig om skudepisoden i Bernstorffsparken. Jeg har tilbragt meget af min barndom i Bernstorffsparken, og indtil nu har det stået for et fredeligt og smukt sted, at gå dejlige ture. Nu er jeg som mange andre formentlig, meget spændt på, hvem der har gjort det.