ABC Scandinavia – B

Jeg startede jo med at være med med i det her ABC-halløj i sidste uge, og næste bogstav er så B. Det kom vist allerede søndag, men jeg skulle lige finde ud af, hvad jeg ville illustrere. Jeg vil helst have, det sådan kommer helt inspireret, og er sådan en “aha-oplevelse”, hvor jeg tænker “ja selvfølgelig”. Den kom så til mig i dag, og nu forstår jeg ikke, hvordan jeg kunne være i tvivl 🙂

B – står for Bil eller Biler. Jeg elsker biler. Havde jeg magt som agt, så havde jeg nok en hel ladefuld med flere forskellige efter humør. Nu er jeg ikke Rockefeller elller bare noget der minder om det, så jeg kunnne være i stand til bare at købe en af mange drømmebiler.

En af dem er Jaguaren ovenfor. I det hele taget, er jeg tosset med Jaguar. Men med priser på omkring 2 mill. for en ny af slagsen, så….*host*! Men at fotografere dem, er også fint nok, og måske jeg får råd til en lille bil en dag, men ellers går det også fint nok.

3 thoughts on “ABC Scandinavia – B

  1. Heisann! Godt vi ikke har samme bilvalg… boble på B er mitt ønske, men det blir med det… her i huset er det blitt Opel, foreløpig!
    Flotte bilder ;:OD)

    • Tak skal du have.. Ja det kan man sige. Boblen har aldrig været et ønske hos mig, men det er godt, der er noget, for enhver smag. Min far har on Obel, som vist er en mandagsobel, så jeg er ikke udpræget begéjstret. Til gengæld har jeg en veninde, der også har og er meget tilfreds.

Der er lukket for kommentarer.