Opsamling

Det har gået stærkt her på det sidste, og arrangementerne ligger på en perlerække foran mig. I de tider, er det meget, meget vigtigt, at jeg husker at passe på mig selv. Ellers får jeg de her sædvalige stresssymptomer som søvnbesvær, uro og ængstelse. Det viser sig promte. Nu har jeg et par dage her, til at få samlet op på en masse ting, jeg skal huske at have ordnet. Både generelt, men også fordi Julen står for døren. Det er noget med Julegaver der skal bestilles, og så resten af hængepartierne.

I dag fik jeg kigget på finanserne, som havde det bedre end jeg troede, så det var skønt. Man skal være god ved sig, så jeg gav mig selv en gave, som hed en billet til Elton John. Det glæder jeg mig godt nok til, og er svært tilfreds med, at jeg har taget den beslutning.
Nu prøver jeg at kigge på, om jeg også skal på en lille smuttur inden Jul eller hvordan eller om jeg skal bruge overskuddet på noget andet. F.eks. bare gemme det, til jeg skal til England. Det vides ikke, men bare det at planlægge og overveje og undersøge, er hyggeligt. Og jeg skal nok komme på ture, det er helt sikkert, for det vil jeg. Og glæden er stor nu jeg også har fundet ud af, det ikke behøver koste en formue.

Ellers har jeg været i stalden i dag. Var der “sent” i dag – den var næsten 7, så det er bestemt væsentlig senere end ellers. Som altid en dejlig dag, i selskab med alle dernede. Far hentede mig og vi var en tur i Netto. Da vi var klar med det, kørte vi ned til mor med en krans på kirkegården. Tænk engang, der er nogen der stjæler blomster som folk sætter på deres kæres grav. Hvor lavt kan man synke? Det er godt nok så lavt man kan synke i min verden. Bortset fra det, en fin da.

Nu er jeg godt nok også træt, og vil snart gå i seng, og få en god nats søvn. Det trænger jeg til. Sov godt derude!