Fremskridt og nyt udsyn

Jeg har gang i den store oprydning og rengøring. Mest oprydning. Bunkerne har det med at formerer sig både i antal og volumen her i huset. Gad vide, hvordan hulen de bærer sig ad *S* Nå, men eftersom der skal bund i det på et tidspunkt, så bliver det altså nu, inden jeg drukner i det. Og nu kan jeg da se en ende på det.

For nu at blive i den med de gode vibrationer, så har jeg skam også fået pudset vinduer i dag. det var som altid skønt og næsten lige som at få ny udsigt. Den er ihvertfald langt tydligere. Sidste gang han skulle have været her, kom han ikke, så de var grundigt beskidte.

Aftensmaden var også en stor favorit her. Tacos, med guacemole og ananassalsa. Salsaen var som det eneste købt, men noget, jeg skal prøve at lave selv også. Det smagte fantastisk.

Nu slapper jeg af i den store stol. I morgen kan jeg så fortstætte projektet, og så skal alle blomsterne iøvrigt vandes og sætte spå plads. Det i sig selv er noget af et job. Og så har jeg en plan om nogen kager til tøserne i stalden.