Kagebagedag

Dagen i dag har været sådan en rigtig hyggedag, selvom jeg også har fået lavet meget fornuftigt. Ryddet mere op, stillet alle planter på plads og vandet dem.

Derudover har jeg bagt. Ikke pebernødder, som Mette, men kagen ovenfor, og det er en brombær/æblekage fra Weightwatchers. Første gang, jeg har bagt den, og den smager rigtig godt. Det er til tøserne i stalden i morgen. Jeg ville gerne bringe opskriften, men det må man ikke, og WW er notorisk kendt for, at slå hårdt ned på den slags, så ….. Men vil du gerne have den, så skriv til mig, så skal jeg sende den privat.

Forleden så jeg Cook Yourself Thin og der lavede de en Iced Cappuccino Delight, som så helt vildt lækker ud. Den har jeg prøvet i dag (undtagen toppingen af fløde på toppen til sidst), og jeg lover jer, den smager guf. Jeg har dog ikke brugt Chokoladesirup, men Irish Cream. Det kan varmt anbefales.

Nu sidder jeg her efter en lang, men god dag og skal sove lige om straks, for jeg skal i stalden i morgen som sagt.

2 thoughts on “Kagebagedag

  1. Ummm Deborah – den ser rigtig lækker ud så kan du liste en opskrift afsted med mig vil jeg bliver rigtig glad. God fredag og god weekend 🙂

Der er lukket for kommentarer.