ABC Scandinavia – C

Ugens bogstav er C. Det må helt bestemt stå for CYKEL! Min nye dejlige cykel, som jeg er helt vildt glad for. Jeg fotograferede den, da jeg var til Hubertusjagt, hvor den også var helt uundværlig.

Som sagt er det med at cykle ikke noget nyt, eftersom denne cykel erstattede en, jeg også fik af min far i fødselsdaggave i 1987! Så jeg slider da mine ting op, kan man vist roligt sige.

12 thoughts on “ABC Scandinavia – C

  1. Jeg visste det jo, at i Danmark er man svært så opptatt av sine sykler. Sykkel er også veldig populært i Norge, men da hovedsakelig til mosjonsformål.

    • Tusind tak skal du have. Det var en dejlig dag i Dyrehaven og det var lige de sidste flotte farver. Få dage efter, var de væk.

    • Jamen så er de ens, for min er også født med en kurv. Men den ville jeg helst ikke have, så den er afmonteret.

    • Tak skal du have. Den gamle cykel kunne vitterligt ikke mere. Gearene, var slidt op og iøvrigt. Men jeg synes nu også, det er okay. Men jeg regner da med, den jeg har fået nu, holder mange, mange år. Også god weekend til dig.

    • Tak, Annette, Ja det er noget af en gåtur, uden cyklen. Dertil kommer så den tidsmæssige faktor. Men faktisk var det svært at komme til p.g.a. alle de mennesker, men det gik 🙂

  2. Cykel er et rigtig godt valg til c. Jeg elsker at cykle. Har en både her i Roskilde og i København, hvor jeg cykler fra hovedbanen til arbejdet.

Der er lukket for kommentarer.