Klodsmajor – Abert Speedy Cream


Nej hvor kan jeg bliv tosset på mig selv. Jeg har købt denne mælkeskummer for nok 9 år siden i NETTO. Den var supergod og solid. Havde et dejligt greb og var (synes jeg) også pæn. Klovnen her, puttede den mod sædvane så i opvasken her til morgen. Det gør jeg ellers aldrig, men lader den stå for sig selv og vasker seperat, netop for den ikke skal gå i stykker. Hvad sker der? Den går i stykker. Jeg er SÅ ked af det. Ikke fordi den var dyr, for det var den langt fra. Og nu kan den jo ikke fås mere. Jeg har kigget nettet og kun fundet den (hvor foto er fra) på en svensk side, hvor den heller ikke fås mere.

Har du en stående, du ikke bruger, du vil af med aftager jeg gerne. Eller har du set den et sted, så lad mig også vide. Men ellers har jeg da fundet en, der kan erstattet, men det er ikke det samme, og da slet ikke i pris. Min mor plejede altid at trøste mig med, at det da sker for os allesammen, når jeg helt ude af den ringede til hende, at jeg havde været uheldig. Det gør det da nok også. Jeg HADER bare, når jeg kunne have undgået det. Men hellere den end mit antikke glas. Sådan må jeg se på det. Er du også en klodsmajor nogen gange?

4 thoughts on “Klodsmajor – Abert Speedy Cream

  1. Ikke så meget, men havde haft gæster og mine smukke rødvins glas lod jeg stå til næste dag Så tabte jeg et grydelåg på gulvet, katten blev bange og sprang hen af bordet, 6 glas var færdig. Da blev jeg sgu så ked af det at jeg tudede og nu ved juletid savner jeg dem kan ikke fåes mere. Var så smukke meget høje og med grøn og rød fod.Øv

    • Nej hvor surt. Kan godt forstå, du blev rigtig ked af det.Det lyder da også til at vare som de mest uheldige omstændigheder. Min kat hopper aldrig på køkkenbordet heldigvis. Og vælter i det hele taget aldrig noget. Så hende kan jeg ikke give skylden 🙂 Jeg håber, du finder nogle andre glas, du bliver glad for.

  2. Om jeg er en klodsmajor??? Det kan du bide dig i skægget på jeg er og ikke bare nogen gange… men altid 🙂

    Min mor har altid sagt om mig: kan det gå galt, så går det galt!

    • Tak Mette, det glæder mig, at de ikke kun er mig, der kan :-). Der er næsten ikke andet at gøre end at glæde sig over, at det kunne være gået værre.

Der er lukket for kommentarer.