Mere end beregnet

Jeg nåede ikke alt, hvad jeg satte mig for, men det var tæt på, og ikke mindst mere end forventet. Det sidste er i sig selv et succeskriterie her i huset. Det er meget sjældent jeg når mere, end jeg regner med. Så jeg er godt tilfreds. Af dagens gøremål, kan nævnes:

*Vasket op og ryddet op i køkken
*Vasket sengetøj
*Bestilt Julegaver på nettet
*Hentet to kasser Julepynt op fra kælderen
*lavet sund og lækker aftensmad
*Skrevet et par indlæg her ( har flere i ærmet, men….prioriteringer)

Nu er jeg hamrende træt. Kan næsten ikke holde mig vågen. Hvad værre er, jeg har det ikke ret godt. Håber ikke, der er noget undervejs. Men mit gæt er, at jeg “bare” er mere end flad. Jeg har faktisk været flittig i dag. Det jeg ikke nåede, kunne jeg godt liste, men så ryger den postive tone, og det er der ingen grund til, når nu, det er den, jeg ihærdigt forsøger at holde – vel? 😉 Kan I sove godt! Imorgen er der atter en dag.