Nu også incl. sne

Allerede i går aftes – eller i morges ved 01.00-tiden, da jeg fandt min dyne, var det hvidt udenfor. Og i morges vågnede jeg til dette syn. Vældig dekorativt, men det skal sikkert nok give anledning til mange uheld som vanligt, når konceptet sne overrasker danskerne. “Sjovt”, hvordan det kan gøre det hvert år. Vaskemaskinen kører fuld skrue, og jeg drikker morgenkaffen og lader op med lidt morgen-TV.

Her skal der gøres rent og planlægges venindebesøg på mandag, og eftersom den første søndag i advent også truer, må jeg hellere finde noget Julepynt frem fra kælderen også, og så småt få begyndt på det også. Derudover skal der bestilles Julegaver på nettet og …. pyh! En ting ad gangen! Tror jeg skal skrive en liste og strege ud på. Så bliver det mere overskueligt. To be continued…..

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.