Frisk luft

Jeg har faktisk tænkt på det her omkring, hvor jeg bor. Ikke at jeg står med næsten trykket flad og holder øje med naboerne, men jeg har da bemærket, at det er meget få, der åbenbart, sådan hvad jeg har set, lufter ud. Der bor en dame overfor mig, der ihvertfald gør – meget ofte. Så ofte at jeg har tænkt, hun må have arktiske temperatuerer indendørs.

Men for lidt og “for meget”. Rigtig mange glemmer tilsyneladende at lufte ud. Det giver grobund for skimmelsvamp og andre ubehageligheder, udover det giver lummer og ubehagelig luft i boligen.

Jeg er vokset op med udluftning. Mor og far luftede altid ud som det første om morgenen i 10 minutter og som det sidste før de gik i seng. Da jeg var barn satte jeg ikke udpræget pris på det, men det er altså en skik, jeg som voksen sagtens kan se det fornuftige og behagelige i, og altså også praktiserer. Husker du at lufte ud?

2 thoughts on “Frisk luft

  1. Ja man må undres Jens. Som sagt, en ting er fugten drivende ned af ruderne, men luften må da blive ulidelig.

  2. Jeps – jeg lufter ud dagligt. Jeg undrer mig også over folk som aldrig lufter ud. Nogen steder kan man se hvordan der driver kondensvand ned af ruderne…… underligt, at folk ikke selv synes at det er et problem. Sådan var det altid hos naboerne i min gamle lejlighed.

Der er lukket for kommentarer.