Hold vejret og kryds fingre

Det ser dælme ud til, at de her Melbrosia hjælper mine hedeture. Selvom jeg kun har taget dem omkring 12 dage, så føler jeg allerede en bedring. Vær lige søde og kryds alt, hvad I har for, at det “holder vand”! Til gengæld duer Wolles ikke tror jeg, og nu når jeg føler effekt er der ikke grund til begge. For som I sikkert ved, er der intet af det her, der er gratis. Men jeg er lykkelig for, hvis det kan klares med Melbrosia.

2 thoughts on “Hold vejret og kryds fingre

  1. Jeg fik også i løbet af ganske kort tid rigtig god effekt af Melbrosia. Desværre er 1 tablet om dagen for lidt til at holde hedeturene væk hos mig, så hver anden dag tager jeg to. Pakken holder ikke så længe men pyt… de er bestemt pengende værd.

    • Ja det var faktisk efter, jeg læste hos dig, at jeg tænkte, at det måtte jeg prøve, da jeg anede, at Wolle ikke duede.

      Jeg kunne forestille mig, at jeg må ty til det samme, men vi ser. Men som du siger, det er bestemt alle pengene værd, at blive fri for de forfærdelige hedeture.

Der er lukket for kommentarer.