Julefrokost-dagen-derpå og hvidt i hvidt


Torvet i Lundtofte, hvor vi også var

Dagen i går bød på lidt af hvert. Først kom far og hentede mig og vi kørte ud og handlede. Først var vi på Jægersborg Allë, hvor der blev købt fornødenheder og en værtindegave til om aftenen, hvor jeg skulle til Julefrokost. Der glemte jeg at tage fotos. Vi smuttede en tur til Aldi i Lundtofte også. Det kan altså godt betale sig, at tage en tur derud, og spare lidt penge. Så jeg købte grundigt ind, nu jeg var der.

Julefrokosten var under normale omstændigheder knap en times køresel herfra. Vejrarbejde og vejret gjorde, at det tog os 2 timer!! Unødigt at sige, at det fantastiske Julebord der ventede os, var alt besværet værd. Det var superlækker mad. Der var alt, hvad hjertet kan begære: Sild, varm fiskefillet, flæseteg med svær, frikadeller, varm leverpostej med bacon, æg og rejer, karrysild, rullepølse, fersk laks, og ost. Det var så lækkert, og havde vi ikke været i bil, kunne vi have trillet hjem. Grundet vejret kørte vi ikke for sent, for det blev ved med at sne, og vi var ikke helt rolige ved tanken om turen hjem. Det gik, men langsomt og glat var det da. Men hjemturen tog da “kun” halvanden time. Vi havde så heller ingen køer på vejen hjem og det gjorde meget.

I dag er jeg træt for nu at sige det mildt. Helt smadret faktisk, selvom jeg har sovet relativt længe. Egentlig var meningen at jeg ville ned og kigge loppemarked på Travbanen, men vejret satte en klar stopper på det. Himmel og hav har stået i et her, og det har sneet hele dagen. Så det har været indehygge, snak med en god ven på skype og så ordner jeg fotos. Jeg skal have besteilt bunker, som jeg var inde på, og så har jeg også nogle Julegaver, der skal ordnes online stadig. Så kede mig – nej det gør jeg ikke. Lige nu vil jeg dog tage en pause, men i morgen skal jeg altså have pyntet til Jul og planlagt menu’en til de dage, hvor jeg får besøg af min veninde. God weekend til jer.