Nostalgisk hjemtur

Igår da vi kørte hjem fra Julefrokost, hørte vi radio. Det var kanal 100 FM, som var på den nostalgiske bølge. rigtig fedt. Så vi kunne genhøre alle vores ungdoms numre. Et af numrene var det her, som vi godt nok ikke var enige om, hvem var med. Det viser sig så, at ingen af os havde ret. Min medpassagër huskede den version med The Communards, hvorimod jeg så huskede en, der var endnu ældre, som er originalen med Thelma Houston. Men det er en fed sang uanset, og den kan nok dårligt ødelægges. Her får du lige versde to versioner og en ekstra. Vi fik helt lyst til at danse, men det gik jo ikke. Men det var en dejlig opmuntring midt i snehelvede, hvor tungen skulle være lige i munden.

Og så lige for at have den formentlig nyeste version med, som også er rigtig fin synes jeg:

2 thoughts on “Nostalgisk hjemtur

    • Ja, jeg elsker det gode gamle, og indrømmer jeg ikke er særlig meget til at sætte mig ind i nyt og købe nyt slet ikke. Jeg ser ingen grund til det, da “min” musik er alt rigeligt for mig, og der er meget af det, jeg slet ikke har endnu.

Der er lukket for kommentarer.